Zaker å zituationer zom vi inte tycker om….

Under januari till mars månad lever jag och min familj för revyer. Jo det har verkligen blivit så. Det ända jag har i mitt lilla huvud är revytexter, revybokningar, layoutande av programblad osv osv… Listan kan göras väldigt låååång. Men det är så och det är förbannat kul vill jag lova er. Visst huset och familjen tar stryk av detta, men jag brukar tänka så att under en kort period sysslar jag med detta, medans om du är golfspelare, ishockeyspelare eller fotbollsspelare så lägger du mer tid än vad jag gör – fast under en längre tid iofs.

Idag exempelvis har jag som alltid dessa helger nu varit och stått på en revyscen och tränat danssteg, läst revytexter och sjungit. Mmmm det är mycket som ska gå in under en kort period, men faktiskt sångtexterna börjar sätta sig mer och mer. Har alltid haft lättast för dessa texter. Däremot revytexter brukar sitta lagom till premiären och sen sitter dom en vecka efter att finalen varit – sen är allt borta typ. Puts väck! Skumt! Försökte idag komma ihåg revytexter och sångnummer från föregående år, minns väldigt få, men det får man va glad över. Hjärnan har väl inte hur stor hårddisk som helst och ny information är bättre än gammal *ler*

Igår fick jag veta att företaget ska åka till Hundfjället en vecka i februari. Så självklart bokade jag in mig på den resan. Ska bli nice att få komma iväg och släppa revyn en helg!

Hörde en jävligt bra låt på radion för någon dag sedan som fastnat i mitt huvud som jag inte får bort… Lyssna själva och se.. Den fastnar

 

 
AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.