Sep 28

Wish och Ioffer

iofferBeställer rätt mycket på nätet och har aldrig varit rädd för att handla med mitt kort. Okej man ska vara försiktig, men samtidigt så måste man chansa. Under de senaste åren har jag shoppat loss rätt mycket på sajten Wish.com. En sajt som säljer till väldigt låga priser, sedan får man ibland vänta flera veckor på sin leverans, men det kan det vara värt. Senaste sändningen jag fick hem var en studioutrustning då jag älskar att sjunga och gillar att sitta framför audacity och spela in. Då ville jag ha bra utrustning. Okej, visst det finns utrustningar för 10000-tals kronor men är man en hobbiest som jag så behöver man inte sådan dyr. Jag är iallafall sjukt nöjd med den jag fick hem iaf.

Så idag kom nästa sändning som bestod av härdat glas till min Sony Xperia. Passade på att köpa upp ett lager så nu har jag så att jag klarar mig ett tag, för i ärlighetens namn så tycker jag att glaset går sönder lättare än vad dom gör reklam för. Men kostar det bara 10 kronor/glaset så kan man kosta på sig många. I Sverige kostar liknande glas från 80 kronor och uppåt.

Fick idag ett tips att man kunde handla på ioffer.com så nu ikväll slängde jag iväg en beställning därifrån så får vi se om det funkar lika bra som Wish. Denna gången beställde jag lite kläder….