«

»

Mar 21

Vilken succé så här långt…

Jäklar jag har inte uppdaterat på länge ser jag.. Men det finns två stora anledningar till det MAGE och REVY. Men nu ska jag vara på bananen igen trots allt….

Min mage har spökat väldigt mycket den senaste tiden. Ja, den har spökat så mycket att jag till och med fick åka in akut till akuten för några dagar sedan. Jag kunde varken stå, gå eller ligga. Det brände i hela magen, det var verkligen ingen vidare upplevelse. Va det är jag fått vet jag inte riktigt men det verkar vara magkatarr av något slag. Jag är inte förvånad ett dugg. Stessen på jobbet och sedan allt med revyn har tagit hårt på mig. Jag vet att det är mitt egna fel till stor del. Men jag försöker bättra mig. Bla så har jag ju slutat och köra för ICA vilket borde leda till mindre stress, revyn är snart över för detta året och jag kan koppla av… Men just nu går jag på mediciner och smärtorna i magen kommer och går eller ja, mest finns där hela tiden. Eller magen? Runt naveln skulle man kanske säga för att precisera det hela lite bättre… Imorgon är det dags att ringa vårdcentralen för det har ju inte blivit bättre och det borde det bli med medicineringen, så jag är hemma imorgon. VAP (vård av pappa!)

Revyn. Vilken succé det ser ut att bli i år. Folk kommer spontant fram och säger ”vilket drag det är i år, det här slår alla tidigare revyer!!!”. Och det bara efter första akten som är relativt lugn. Det märks att publiken trivs. Min roll som dansbandssångare går hem verkligen hos publiken. Dom tjuter och apploderar som bara den och då är det svårt att inte trivas. Trust mee! Men även de andra rollerna som Gunther, Arvid, Badpojke och mus går också hem hos publiken och jag älskar verkligen detta med att stå i rampljuset – jag vore väl dum annars som håller på med sånt här. Bor du i Stockholmstrakten så passa på att komma och kolla på revyn, vi kör tre föreställningar till. Onsdag, fredag och lördag 19:00 – 22:00. Vi har inga lokala nummer vilket gör att alla kan ta del av revyn.. Hör av dig så ska jag fixa en billigare biljett till dig!

Nej nu ska jag sova.. men först lite medicin igen!

Just det ute snöar det och är kallt. Vart tog våren vägen?