Vilken jävla halv pissdag!

Har det börjat strula redan på morgon så blir hela dagen strulig och det är fan va jag va med om idag. Helsike (ursäkta språket!) vilken pissdag det blev. Redan på morgonen när jag kom upp så kände jag mig relativt stressad, jag skulle lämna min Mazda på kamremsbyte så tidigt som möjligt, och eftersom min vän och kollega passerade (nästan) förbi verkstaden så kunde han plocka upp mig vid 09.30 tiden. Nåväl när man känner sig stressad – det är då det skiter sig.

Det första jag gör på morgonen är att starta bilen, skriva färdskrivarblad och sedan kolla in i skåpet för att se så att det ser bra ut. Gjorde så långt rätt idag. Men efter att ha kollat i skåpet så kastade jag mig iväg till ICA Kallhäll för att där lasta upp dagens första lass. Väl på plats ställde jag mig i kön till den lucka jag skulle ha. No problem soo long! Efter 20 min var det så min tur. Nu skulle jag fälla liften och öppna dörrarna. Men vart fan är fjärrkontrollen? Helvete den är borta… Jag letade och letade och letade i hela hytten men inte en kontroll så långt ögat kunde nå. Ut och fälla liften med hjälp av knapparna vid sidan av skåpet – UR FUNKTION! Sladdarna va trasiga eller så hade det kommit goggs i apparaten. Gärnet ner till Scania där jag hämtade ut en ny fjärrkontroll (ett par tusen kronors produkt!) gärnet tillbaka till ICA och påbörjade lastningen. Äntligen klar och på väg… KÖ, KÖ, KÖ och åter KÖ. Shit stressad som tusan, en timme försenad till butikerna och klockan tickade snabbt… Efter att ha lossat bägge ställerna så kunde jag äntligen åka ner till firman hämta min privata bil och köra den till verkstan. Som tur va så väntade min vän på mig där, 20 minuter försenad. Snacka om att få magsår för mindre 🙁

Resten av dagen gick så där… Jag har varit med om femtioelva rödljus där ALLA verkligen visade rött så fort jag kom fram *grrr*, gods (majonäsburk) som ramlade av burar och kletade ner skåpsgovet *grrr*, glödlampor på bilen som slocknade och jag blev halvblind (vilket jag åtgärdade efter dagens körning) så sammantaget så kan man säga att denna dagen va inget att ha…. Men men sådana dagar ska man genomlida för att få bättre dagar. Så imorgon hoppas jag på riktigt bra dag, speciellt när jag ska lossa på ICA Ynglingagatan inne i stan, det brukar vara ett problem att komma till kajen där.. Må gud vara med mig då 🙂

Igårkväll fick jag ut lite revyfilmer på Huddingerevyns hemsida. Jag började också pilla lite i övriga saker på sidan, men långt ifrån är klart. Sen har Eli (vår revybloggare!) fixat en facebook klubb för Huddingerevyn. Så det händer lite på den sidan. På onsdag ska vi ha marknadsföringsmöte. Va ska vi göra för 65,000 kronor som vi ska satsa i år. Jag funderar på Ticnet, Direktreklam samt banderoller. Vi får se va mötet utvisar. Kul att komma igång och i år verkar många ha ideér. För i år gäller det – VINNA eller FÖRSVINNA. Dvs antingen absolut SISTA Huddingerevyn någonsin eller YES vi kan köra minst ETT ÅR TILL! 

Ikväll hade jag lastbilen med mig hem eftersom min bil är på service och när jag har lastbilen hem så brukar jag ställa den vid dagisets parkeringsplats. Idag när Jonathan fick höra att jag skulle ha lastbilen hem så ville han möta mig vid den. Så när jag hade parkerat ringde jag och sa att han kunde komma till bilen (300 meter från vårt hus!) så han kom själv och va jätteduktig, han gick på trottoaren och såg sig omkring när han skulle över vår lilla väg. Ja, nu är inte gatan där vi bor så väl trafikerad och alla som bor här vet att det finns mängder med barn som är ute och leker… Så man kör ALLTID sakta och har koll efter barn! Det va iallafall jättemysigt när han kom, jag blev så glad att jag nästan fick tårar i ögonen. Är jag töntig? Låt mig vara det då! Jag älskar mina barn över allt annat på denna jord!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.