Sep 20

Vi måste acceptera detta!

Jaha så blev det som jag trodde. Alliansen skulle få vara kvar i ytterliggare fyra år och Sverigedemokraterna skulle få en plats i riksdagen (dock hade jag trott på högre siffror!). Nu är jag ju själv inget fan av SD utan jag står på Folkpartiets sida och del av Moderaternas sida beroende på hur jag röstade.

Men nu efter att dom (SD) har kommit in i riksdagen så anser jag faktiskt att vi måste acceptera detta. Det finns 5,7% av Sveriges befolkning som tycker att dom är bra och vill se dom i riksdagen. Ja, men fine låt nu dessa herrar få sitta där och va med och styr. För mig veteligen så lever vi i en demokrati där alla får tycka vad man vill. Sen kan man inte hålla med i alla frågor. Jag håller INTE med Vänstern och Miljöparitet i deras frågor men ska dom inte få sitta i riksdagen då? Jo, självklart ska dom få det. Det finns ju andra som vill se Lars Ohly eller Maria Wetterstrand som statsminister.

När det gäller Miljöpartiet så hoppas jag INTE att att alliansen riktar sin hand mot dom och ber om hjälp. Miljöpartiet står på de rödgrönas sida och ville man ha dom i en regering så skulle man rösta Rödgrönt så NEJ käre Reinfeldt skippa miljötomtarna det blir bäst så…..

Källa: Expressen 1