Nov 08

Vi har fått bebisar igen :-)

Igår va vi inne i Södertälje och handlade på ICA Maxi. Sambon och jag köpte oss lite nya vinterskor då de nu har en kampanj som är köp 3 och betala för 2 (den billigaste fick man gratis!). Sånt gillar jag. På väg hem åkte vi upp till pappas grav och satte lite gravljus iom att det va fars dag idag. Nu är det andra gången vi var på graven på kort tid, känns väldigt skönt. Nu ska jag försöka orka åka dit varje vecka eller liknande. Jag vill ju att mina barn ska veta allt om graven och pappa, men som sagt de är fortfarande lite för unga för att förstå. Däremot vet Jonathan att pappas pappa ligger där.

På kvällen kollade vi på Johan Falks senaste film Operation Näcktergal. Tyvärr så somnade jag i filmen så vi stängde av den efter en stund. Ska försöka se om den ikväll. Filmen verkar vara förbannat bra så det var inte därför jag somnade utan för att jag har en förkylning i kroppen som inte vill ge med sig.


Annons – texten fortsätter under annonsenIdag va Jonathan på kalas. En på dagis som hade födelsedagskalas hemma hos sig. Dom hade lekt, grillat korv och ätit kakor. Precis som man ska på ett kalas.

Själv satt jag här hemma och gick igenom ekonomin. Jag ville att sambon skulle få ta del av hur vår ekonomi ser ut med lån på bilar, hus osv. Tycker att det är viktigt att hon förstår vad det kostar att ha ett boende. Inte sagt att hon är slösaktig. Men eftersom jag har hand om räkningarna så är det inte så lätt för henne att ha koll.

Nu ikväll upptäckte sambon att vi hade fått bebisar i akvariumet igen. Snacka om att dom ynglar av sig. Nu börjar vi få mängder av fiskar. Lite småmysigt att se dessa växa upp i akvariumet.

Nu håller vi på att träna Jonathan att inte använda napp. Han vill så gärna ha en bärgningsbil som låter när man backar med den. Han har tittat på den varje gång vi varit på Maxi. Så nu har vi bestämt med honom att om han inte använder napp längre så ska han få bärgningsbilen och han är helt inställd på detta. Kul som tusan. Killen börjar bli stor och nu har han börjat prata riktigt bra faktiskt – det glädjer en pappa faktiskt!