Vi håller på här hemma….

Det är under helgerna man hinner med att göra sånt som man inte hinner med när båda jobbar 100% och då menar jag förstås städning/röjning som exempel. Den här helgen har fått blivit en sådan helg. Ja, eller inte riktigt hela helgen förstås. För imorse hade vi avslutning på babysim för Josefine, eller ja de åtta gångerna va slut och nästa vecka börjar en ny åtta veckors lär dig simma och va inte rädd för vatten kurs *ler* gick bra som bara den de första 25 minuterna sen ville hon inte alls vara med i vattnet längre. Så där stod jag helt ensam i vattnet och sjöng med de andra föräldrarna och barnen medans Jossan hade gått upp till mamma och torkat sig. Jaja, man får bjuda på sig själv ibland.
Resten av dagen gick åt till att städa och röja upp här hemma.Vinterkläder åkte fram medans sommarkläderna åkte ner i säckar och ut i förrådet. Golven dammsögs och möbler torkades av. Jag passade på att måtta golvet i sovrummet då jag ska lägga in nytt golv där under de kommande veckorna. Ska köpa samma golv (IKEA klickgolv) som jag la i barnens sovrum. 14kvm är rummet på så det går åt några golvlängder. Tittade också på IKEAs hemsida på garderober till sovrummet och vi är inne på namnet ”Hopen!” Tyvärr kan vi inte ha en hörngarderob utan istället får vi köra två – tre garderobslängder. Jo, vi har fruktansvärt ont om garderober i detta huset och ska vi få till det på det sättet vi vill ha i vardagsrummet och sovrummet så måste vi helt enkelt in med garderober….

Ikväll har vi kollat på den senaste Wallanderfilmen ”Prästen”. Den va inte alls lika bra som vi hade förväntat oss. Men jag tror mycket handlar om att vi nu precis har sett alla Johan Falk filmer som släppts och de är ju förbannat bra filmer. Nu blir det Irene Huss filmerna som vi ska kolla på, sen vete tusan vilka svenska deckare vi ska se på. Känns som vi gått igenom alla som finns på marknaden.

Imorgon då? Jo då fortsätter vi med städningen. Med lite hopp så regnar det inte och vi kan fixa lite utomhus innan snöhelvetet kommer (jo jag vet Juri, jag gnäller som vanligt över snön!)

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.