Jun 04

Vart tog sommaren vägen?

Det är ju inte någon speciell sommarvärme just nu. Imorse när jag åkte till jobbet va det 7 grader. Snacka om jobbigt! Jag som hade ställt in mig på att det va sommar o allt. Jag har ju till och med kört med shorts men idag va det nästan för kallt för det, trots att jag hade det på mig. Men imorgon lär nog byxorna åka på igen om det inte blir varmare. Som tur är så går det att ställa in värmen i lastbilshytten så där behöver jag inte frysa. *brrr*

Ikväll blev det så äntligen dags för ett bubbelbad för Jonathan tillsammans med mamma och pappa. Igår va det för kallt, 31 grader. Idag va det betydligt skönare 37 grader. Jonathan va överlycklig. Han dök och hoppade och vi snurrade runt i poolen tillsammans med honom. Det blev hans kväll. Han verkligen älskar att få vara i centrum och bara få ha mamma och pappa jämte sig medans lillasyster sover som en liten prinsessa. Efter badet somnade han så gött på min arm som varje kväll… *myser* Jonathan och jag har våra kvällsrutiner. Tre böcker och två sånger sen är det god natt… Mamma brukar natta Jossan under tiden. Det har bara blivit så!

Idag va byggar Jens och hans kollega här och fixade iordning det sista på framsidan. De la i lite mer fogsand och nu ser det faktiskt riktigt trevligt ut. Gräsmattan har också tagit sig ordentligt. Men den behöver få sig lite mer frön här och var, så det blir att köpa hem lite gräsfrö och så igen. Blir kanske till helgen?