Sep 14

Vård av Barn

Helgen är över och klockan ringde 03.40 inatt. Dags att upp och jobba….. Det va inte det lättaste att kliva upp, något ville hålla mig kvar. Men tillslut lyckades jag ta mig till duschen…. Får jag inte duscha direkt när jag kliver upp på morgonen/natten så blir jag f*n ingen människa. Jag fattar mig inte på folk som inte duschar, det är ju det som gör att man piggnar till.

Det gick jäkligt bra på jobbet idag. Jag börjar få in mer och mer flyt i mina utkörningar. Nu vet jag hur en bur som väger 400kg ska hanskas när man ska få den från bakliften över till trottoaren eller kajen. Däremot är inte jag och burarna lika mycket kompis när de ska på tomma. Då kopplar man ihop cirka 9 stycken och drar upp på liften. Men har man en trottoar som kajplats så kan det ställa till problem. Då får man slita lite mer….

I eftermiddags ringde sambon och meddelade att dottern, Josefine, hade blivit sjuk på dagis. Så nu ikväll har jag varit inne på försäkringskassans hemsida och anmält tillfällig föräldrapenning. Som det ser ut nu så är det ingen svinninfluensa utan mer en förkylning med en relativt låg feber… Men man märker att hon inte är kry, hon vill mest bara sova – det vet man ju själv hur det är när man är sjuk. Låt mig vara och låt mig få sova… Det är min filosofi vid sjukdom. Nu är det väldigt sällan jag är sjuk. Max 1 gång per år om det är så ofta.