«

»

Apr 19

Vår husvagn hyrs ut på blocket

Sådär ja! Idag slängde jag ut vår husvagn på blocket. Brukar försöka varje år hyra ut vår husvagn under sommaren då vi själva inte använder den. Får på detta sätt in ett par kronor som i sin tur används under semestern. Tyvärr är det ju så att de populäraste veckorna är när man själv ska ha vagnen.

Tyvärr så är blocket jävligt dyra på att anlita, men det är ju för att dom är störst. Detta betyder ju i sin tur inte att dom är bäst. Men i detta läget så tror jag faktiskt att dom är det. När vi säljer saker numera på nätet så gör vi detta via Facebook. Där finns ju massor med köp- och säljgrupper som man kan gå med i. Förbannat bra tycker jag! Nackdelen är dock att på Facebook ska allt nästan vara gratis.

För en knapp vecka sedan beställde jag hem visitkort och pennor i företagets (Västerljung IT & Media) namn. Så idag fick jag ett mail att sakerna var på väg. Men jag måste säga att det gick snabbare än så, för när jag väl kom hem stod paketet utanför dörren och väntade snällt på mig. Härligt!

Imorgon hoppas jag att allt ska fungera på jobbet igen. Idag har jag inte kunnat logga in på en av företagets datorer då min IP-adress varit ”bannad” från servern. Snacka om att jag har mycket att ta igen när jag väl kan logga in. På den servern ligger nämligen något som heter Mobillast där vi matar in allt som bilarna kör för att sedan kunna fakturera till rätt kund och rätt bil ska få inkomst osv.