Okt 02

Vännen har gängat sig idag!

Åååå så har äntligen vi nått fredag igen. Skönt! Jäklar va jag är trött och sliten. Det är jag alltid efter en veckas hårt arbete, och då menar jag hårt arbete. ICA leveranserna med uppstigande mitt i natten känns vill jag lova. Idag när jag satt i bilen på väg till jobbet gick ögonen i kors som vanligt. I normala fall så brukar jag sitta i telefon på väg upp till jobbet tillsammans med kollegan och vännen Juri, men den jäkeln har gått och gängat (gift) sig idag. GRATTIS Herr Salminen. Så han hade inte tid och snacka skit. Sen till råga på allt så har han varit lite kraslig. Ja, se finnar de tål ingenting *S* Varför är inte jag på hans bröllop? Nej dom gjorde det borgligt utan några vänner, släkt osv. Festen blir i november tydligen… Ser fram emot detta iallafall!

Sen jag blev medlem på Facebook (för andra gången!) så raslar det in invites hela tiden från folk som känner mig. Kul som fan, men som jag tidigare skrev så confirmar jag dom och sedan är det upp till dom om de vill snacka med mig så gör man det via MSN. Facebook gillar jag inte – och förstår mig inte på den skiten heller, som jag skrev i ett tidigare inlägg… MSN funkar bra!

Imorgon ska vi till Älvsjömässan där det är Underbara Barn mässan och Hus & Hem mässan. Ska bli kul, länge sedan jag va på mässa. Vi har bestämt oss för att ta tåget upp så att vi slipper leta parkeringsplatser och betala ockerpriser i p-avgifter.

Ikväll blir det Doobidoo på tv och kanske någon bra film!