Va fan är ICA kortet?

Va fan är mitt ICA kort?

Känns som om jag letat överallt efter det. Men jag kan verkligen inte komma ihåg va jag lagt det, eller om det är barnen som lekt med det, vilket jag inte tror. Kortet som jag pratar om går till ICAs centrallager. Behöver ha detta imorgon då jag ska köra för den kunden igen. Räkna med att min axel kommer ta stryk igen 🙁 Tunga burar och skitbutiker eller? Vi får se hur det ser ut på den fronten imorgon. Men det är lika bra att gå in med den inställningen så blir man inte sur när man väl kommer till butikerna.

imagesIdaq har jag och grabben varit hos tandläkaren. Gick riktigt bra faktiskt. Jag hade räknat med att han inte skulle öppna käften för någon okänd människa i vita kläder. Men han gapade så fint så. Duktig pojke! Som belöning när vi gick därifrån fick han en tandborste och det var det han hade tjatat om hela morgonen att han skulle få. Så han va nöjd.

Gjorde ett besök nere på den lokala byggfirman idag angående panelen till huset. imagesCA8JIXTCJag ska visst ha en baspanel 120×22 kostar mellan 9,90 – 13,00 kronor per löpmeter beroende på vart man köper den. Men det blir väl hos XL-bygg i Vagnhärad. Skulle jag köpa hos Byggmax får jag betala 300 kronor mindre men 6 mils resa tur och retur så då går det nästan jämnt ut känns det som. Så nu ska jag någondag framöver räkna på hur många lpm jag kan behöva när jag byter ut panelen. Måste också köpa hem olja och grundfärg. Men det är väl lika bra om man ska ge sig i kast med detta projekt.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

1 reply to Va fan är ICA kortet?

  1. Har du slarvat bort något? Det måste väl ändå vara första gången, men det kan hända även den bästa 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.