UPS vilket jävla skämtföretag!

Dagen P som i Premiär närmar sig med stormsteg. Ikväll är det Genrep inför en liten pubik som ska testas. Ska bli kul som tusan. Nu gäller det som sagt! Men innan genrepet så har jag en hel del att göra här hemma. Först väntar jag in att jobbet ska ringa och meddela mig att leveransen av programbladen är på väg mot mig. UPS gjorde FEL som VANLIGT igen nämligen!

Drar det kortfattat…. I förrgår ringde jag till UPS och meddelade att jag ville ha en ny leveransadress på mina produkter. Detta gick inte då pga att sakerna inte hade kommit till Sverige ännu, men ring imorgonbitti så fixar vi detta. Vi är ett Service företag! Så igår klockan 08.00 ringde jag till UPS igen och meddelade att leveransadressen ska bytas ut till min hemadress istället för jobbet.. INGA PROBLEM vi är ett service företag! Kanon tänkte jag. Har ju själv jobbat inom DHL och vet hur det funkar där. INGA PROBLEM! så efter någon timme kommer ett mail till min dator, leveransadress bytt! Grejt! tänkte jag… 3 timmar senare får jag 6 mail – leveransen är nu levererad och påskriven av mitt jobb! VA FAN! jag bytte ju leveransadress. Ringer upp till UPS och får beskedet att de har levererats till leveransadressen som står på ordern. Det går INTE att byta leveransadress då chauffören INTE kan få reda på detta! VA I HELVETE! vi lever i 2010. Det finns mobiltelefoner och VECHO där trafikledningen skickar ut ordrar till chaufförerna. Men det klarade dom återigen INTE av. Det är INTE första gången UPS klantar sig. Jag avskyr dom. Jag har dom. Jag försöker få alla att inte använda sig av dom. DOM ÄR VÄRDELÖSA! Dom klarar INGENTING! Som tur är så kunde mina kollegor idag köra ner leveransen till mig så om 40 minuter finns de här. TACK Micke! När det gäller UPSen så har de gjort följanade tavlor tidigare…

1. Vägrat leverera till mitt gamla jobb då det var ett DHL företag! (konkurrent! Så jag fick hämta ut det själv på deras terminal i Stockholm..)
2. Glömt bort godset i Stockholm så att jag fått åkt till deras terminal och hämtat det där!
3. och nu inte kunnat leverera till NY anvisad plats!

Nej så något SERVICE företag vill jag inte påstå att dom är. Jag vet att även en annan kille på nätet DAN har haft stora problem med UPS. Läs hans blogg!

Nej nu ska jag ta fram dammsugaren. Hallen, sovrummen och toaletten återstår. I eftermiddag ska jag till bilprovningen med Mazdan. Hoppas på att den ska gå igenom utan anmärkning!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.