«

»

Okt 03

TV-kriget har precis börjat! *grrr*

Fan va irriterad jag blir. Ska det verkligen bli så här varje lördagskväll nu ett par veckor framöver? Jo det verkar fan inte bättre….

Va snackar jag om?

Jo TV-programmen. Det är inte mycket jag tittar på tv, men när jag väl tittar så sänder dom givetvis bägge programmen som jag vill se på, på samma tid. Jävla skit! Vilket progam ska jag välja….

Jag gillar ju ”Här är ditt liv!” ett ganska så mysigt familjeunderhållningsprogam på SVT1 med oftast intressanta offer. Sen tycker jag även att Ingvar Oldsberg är bra. Det är klass på honom istället för många av dagens unga progamledare som försöker lyfta sig själv istället för den man intervjuar.

Det andra programmet som går samtidigt nu är, ”Körslaget” jag gillar körmusik. Det är pampigt. Sen är det kul när man gör körmusik av dagens eller gårdagens musik och inte bara halleluja musik. Det här programmet är en klass för sig på TV4 anser jag.

Men fan ska jag välja att titta på… Jo ikväll valde jag Här är ditt liv. För att sedan när de va slut gå in på TV4Play och söka upp Körslaget. Va hittar jag då? Ingenting förrutom körslagens låtar. Programmet har inte lagts upp när programmet va slut! Varför???? Det va ju ikväll jag hade tänkt mig kolla på programmet och inte imorgon kväll när man vet vem som åkte ut osv… Nu har jag varit inne femtioelva gånger och uppdaterat Tv4play och det reggas varje gång att jag besöker den sidan. Varpå de kan sälja mer annonser där. STÖRANDE VÄRRE!

Nej nästa vecka blir det nog tvärtom. Körslaget och sedan Här är ditt liv!