«

»

Sep 25

Trivseldag och handbroms hjälp med öl

Helgen lider mot sitt slut och imorgon är det återigen en arbetsdag igen. Det blir en lång dag för min del. Först blir det att jobba och därefter ska jag in till COJ för provfilmning av Popsy. Senare på kvällen (19.20) är det dags att åka till besiktningen och se om min älskade lilla Caddy går igenom, vilket den borde göra.

Igår var jag uppe hos Fredde på kvällen. Han hjälpte mig att spänna handbromsen. Efter detta lilla arbete blev det en rejäl after work tillsammans med en annan god vän, Mr. Sparven, eller Tony som han heter inne på Freddes kontor. Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket snack och youtubande. Sånt gillar jag 🙂

Igår var jag också på bio tillsammans med sonen, vi kollade på Bilar 2. Var väl kanske inte den bästa filmen ja sett. Föredrar starkt första filmen. Men bärgaren han är ju bara så grymt härlig.

Idag har vi haft Trivseldag på förskolan. Det innebär att vi föräldrar hjälper till att fixa och trixa. Bland annat så skulle båten målas, tejpen på gungorna skulle tas bort, möbler oljas in, sanden skulle skottas upp från gångarna med mera. Barnen brukar tycka väldigt mycket om dessa dagar då de får vara där och leka och busa hur mycket dom vill.

Efter denna lilla trivseldag var det så dags för mig igen att åka upp till Fredde och hjälpa honom med att snickra lite till verkstan. Det blev riktigt snyggt (för att vara två amatörer), det lilla vi hann med idag. Imorgon (läs måndag) har jag lovat honom att åka förbi JULA och köpa lite lampor som han ska sätta upp längs vägen in till verkstan. Det kommer också bli grymt snyggt.