Feb 14

Transportledare med revy i huvudet

Mycket har hänt den senaste tiden. Jag har äntligen blivit klar med Lokalrevyer i Sveriges hemsidor där även Revy-SMs webbsida ingår och jag ska erkänna att jag nu är supernervös inombords. För imorgon (läs 15:e) så ska man börja kunna skicka in sina bidrag till just Revy-SM. Trots att jag buggtestat sidan hårt och brutalt och letat fel så är jag rädd att det ska skita sig ordentligt. Tänk om inte medlemmarna kan skicka upp sina bidrag som jag hade tänkt mig. Tänk om allt bara kraschar. Ush hemsk tanke. Men jag hoppas innerst inne att allt kommer att fungera. Nu efter att LIS sida är klar är det mer småsaker som ska uppdateras hela tiden. Lite nyheter och annan information som kommer via mail till mig.

I fredags lämnade jag lastbilen troligtvis för gott och i måndags påbörjade jag min nya karriär som transportledare. Har varit lite nervös under de senaste dagarna i förra veckan hur det skulle gå. Men jag tycker personligen att det gått riktigt bra. Jag börjar komma in i det mer och mer och har känt på mobilast, planering osv. Just nu så har jag en transportledare vid min sida som lär upp mig och det fungerar skitabra. Han är duktig och kan svara på alla mina svåra frågor. Hur gör jag nu? osv osv. Dröjer nog bara några dagar till sen sitter jag själv och då är det fan på blodigt allvar.

I söndags bokade jag en resa till Alanya och Turkiet för hela min familj. Vi sticker i maj och det ska bli så skönt. Hotellet som jag bokade in oss på är Moonflower. Ett hotell med bland annat vattenrutchekanor och liknande för barnen. Jag fick ge knappt 15 000 kronor för 5 personer i 2 veckor med frukost. Det tycker inte jag är så farligt. Nu hoppas vi på kanonväder när vi kommer ner.

Hur blir det med revy för min del? Nej, det blir ingen Huddingerevy för min del. Jag håller på att avpolitera mig mer och mer. Jag känner att jag gjort mitt däruppe i Huddinge och det är alldeles för långt att åka för min del. Samma sak tycker också sambon så nu ska vi dra igång Trosarevyn igen till nästa år och det känns så skönt, för vi har fått tag på en hel del bra människor som sysslat med revyer i tidigare i sina liv…. 🙂

Nej, nu är det dags att snutta kudde. Som transportledare på fisken innebär att jag måste upp 02:45 varje morgon. Det är lite i tidigaste laget. Så det gäller att lägga sig i skaplig tid. Typ efter Bolibompa 🙂