Apr 10

Trädgårdsröjning del 1

Äntligen helg! Och för första gången är det en riktig helg för oss sedan januari. Ja alltså en helg där hela familjen är hemma och där vi inte har föreställningar eller liknande.Men tro nu inte att vi ligger på latsidan för det. Nej, verkligen inte. Idag hade jag besiktning av Mazdan klockan 11.30 i Stockholm, men igår innan jag gick o la mig så gick jag in på bilprovningen.se och sökte efter lediga tider. Hittade då en i Södertälje 08.00 idag, och det passade bättre. Givetvis gick bilen igenom, det vore väl fan när man lagt ut 6000 kronor på en bilreparation.

På väg hem hyrde jag en släpkärra som vi sedan fyllde till max med skräp (kartonger, kompost, brännbart material, trädkvistar osv) ner till återvinningen i Vagnhärad och dumpa skiten. Det tog sin lilla tid där och jag lovar vi var inte ensama direkt. Väldigt många här omkring hade tänkt på samma sak. April = röjardag i trädgården. Nu är det gjort och det känns förbannat skönt att få iordning på det hela.

Nu idag ska jag fortsätta att röja lite här hemma. På lappen står det; städa upp altanen och klippa ner buskarna i trädgården. Eventuellt ska vi också försöka hinna med att baka lite bullar.