Nov 12

Tidig morgon innebär att man är sliten!

Snacka om att dagarna bara rusar iväg, nu har vi redan passerat onsdag och snart är det helg! Fan va skönt det ska bli. Sen jag började på Kyl & Frys har min väckarklocka ringt grymt tidigt. Numera ringer den någonstans mellan 04:00 – 04:30, vilket är för mig tidigt iallafall. Jag vet att det finns folk som börjar ännu tidigare, Juri exempelvis. Iallafall så gör dessa arbetstider att man är rätt sliten i slutet av veckan och egentligen bara vill sova bort hela helgerna. Men svårt när man har småbarn, hus och allt sånt….

Mitt nya schema på ICA verkar vara bra. Men nu ska tydligen schema mästaren, Jensa, lägga om detta igen enligt säker källa. Jävla skit! Kan man aldrig få köra ett schema under längre tid. Sen tror jag också att jag måste få nytt schema till januari då sambon får nytt schema. Förhoppningsvis så ska det inte vara allt för många ändringar. Snacka om strul! Imorgon är det iallafall en hel del nya ICA butiker att leverera till för min del. Ska bli spännande och se hur dessa är. Kan ju inte vara sämre än ICA Fridhemsplans lastintag.


Annons – texten fortsätter under annonsenDet är fortfarande strul med sambon dator. Jag blir galen…. Vet inte riktigt vart jag ska felsöka någonstans. Tills vidare så får hon koppla upp sig mot vårat mobila bredband. Hoppas nu bara att det inte ska strula. För det har det iallafall inte gjort tidigare, men snart verkar ju allt strula när man ens nämner ordet datorer. *suck*