Maj 09

Tiden räckte inte till för fler besök

Idag hade jag och sambon bestämt oss för att besöka IKEA, JULA och lite andra butiker medan våra två äldre barn var på dagis. Tyvärr går tiden alldeles för fort när man springer i butiker så alla de som vi hade planerat att dra igenom hann vi inte med utan vi fick nöja oss med JULA och IKEA.

Inne på JULA hittade jag ett par nya arbets shorts som jag passade på att köpa. För ska värmen fortsätta så här vill jag absolut inte arbeta i långbyxor. På IKEA blev det lite nya klädbackar som vi ska ha inne i förrådet nu när vi håller på att städa ut därinne.

Efter att vi hämtat barnen på dagis började jag tömma husvagnen på allt som fanns där inne. Det va fan inte lite det, vi har delvis använt vagnen under vintern till förvaring av saker vi ska sälja på bakluckeloppisen sedan hade vi ju en hel del saker kvar sedan förra semestern (husgeråd, sandleksaker osv.) men nu är vagnen tom. Körde sedan upp vagnen till Fredrik som ni ska dra lite nya elkablar, fixa lampor och serva husvagnen så att den är fit for fight i sommar. Själv ska jag passa på att måla om och sätta upp klinkers som jag skrivit om tidigare.

Imorgon (läs tisdag) när jag kör i Enköping så ska jag passa på att besöka Henrikssons Husvagnar och Campingvaruhuset som har en av Sveriges största husvagnsbutiker. Ska kolla på ny taklampa och vägglampor. Ska också besöka en färgbutik på väg hem för inköp av lite vit väggfärg.

[ad code=2]