Jun 14

Tandvärk så in i….

Nu är det ett par dagar sedan jag uppdaterade bloggen. Det har varit fullt upp här hemma, eller hemma vet jag inte men vi har gjort en massa saker vilket gjort att bloggen kommit på 2:a hand.

Igår var det marknad i Trosa. En av de största marknaderna i Sverige tror jag. Hur många knallar som helst och jag tror att det säkert va 15000 besökare under dagen, det brukar ligga därnågonstans i besöksmängd. Nåväl, som på alla marknader så var det mest krims krams. Fast några saker köpte jag. Dels blev det ett till mobilabonnemang till mig, så numera har jag både Comviq och 3. Det sistnämnda ska jag använda mig för att ringa fast telefoni samt till sambons mobil, så kommer vi att sänka dagens teleräkning en hel del. Comviq kommer jag absolut inte att säga upp, utan det kommer jag att ha kvar som vanligt. Det är ett för bra nummer för att säga upp. Men mitt 3 nummer blev också väldigt lätt. Förrutom ett abonnemang så blev det också en ny plånbok och en lastbilströja till sonen. Jo, munkar förstås det höll jag på att glömma 🙂

Jag har inte varit hos tandläkaren på tre år och nu MÅSTE jag få en akuttid. Det är INTE det lättaste faktiskt. Jag finns ju inte inskriven någonstans så det verkar vara svårt att få tid då. Men nu är det KRIS! Just nu äter jag Ipren 400mg men det går ju inte att göra det hur länge som helst. Förhoppningsvis får jag tag på en tandläkare imorgon som har någon akuttid så att jag kan få komma in och laga mitt hål så att denna förbannade tandvärk släpper!