Maj 30

Tallinnkryssning & Reklamfilm

Man är lite halvslö idag efter att ha tillbringat 40 timmar och 15 minuter på m/s Baltic Queen


I fredags efter jobbet drog jag och Juri iväg till Värtahamnen för att där kliva ombord på TallinkSilja och båten m/s Baltic Queen. Vi hade nämligen bestämt oss för att återigen åka iväg på en kryssning. Det var ett år sedan förra gången, det är lite väl långt emellan kan jag tycka…

Ombord på båten besökte vi taxfreen där vi inhandlade lite drycker av olika slag. Vi åt den goda buffén som jag anser va värd varenda krona. Tyvärr va badanläggningen stängd, men det gick bra att basta. 22 kronor för detta va ju inte helt fel. Dock blev det jävligt varmt i bastun då en snubbe kastade på massor med vatten så att det inte gick att sitta där inne. Tyvärr va vädret inte helt perfekt. Så vi klev aldrig av i Tallinn utan höll oss kvar ombord.

Under lördagskvällen passade jag på att sjunga karaoke inför en fullsatt Sea Pub. Jag sjöng mina klassiska sånger.. ”När vindarna viskar…” och ”Änglahund”. Efter att jag sjungit dessa så kom det fram folk till mig som tyckte jag var bäst på scen. Det är kul när man får höra sånt. Nåt som också va roligt var när det kom fram folk som hade åkt förra gången vi åkte och som mindes mig från karaokekvällen, då jag vann en flaska champange.

Inne på Starligt Palace spelade ett band som hete ”Shine” massor av 60-70-80-tals musik. Dom va jävligt bra. Hittade ett klipp på youtube med dom från kryssningen veckan innan. Tyvärr ser dom väldigt uttråkade ut på denna filmen, men på den här resan va dom fan i sitt esse.


Här har någon spelat in dom från den 23:e maj på Baltic Queen!

Så den här resan va grymt kul och jag ser redan fram emot nästa kryssning, när det nu blir…. Men inte allt för länge.

Fick i fredags veta att jag ska spela in en reklamfilm för …… Vi spelar in på onsdag och på tisdag är det kostym. Fick en av huvudrollerna, så det ska bli riktigt kul.