Studenter – börja jobba!

Jaha halva arbetsveckan har redan gått och det går fort nu…. Många elever har börjat ta studenten och fler och fler får sommarlov eller går ut i arbetslivet. Det känns skönt att jag klarade av denna biten för cirka 10 år sedan, har hunit att göra en hel del på dessa år och jag har verkligen haft tur får jag säga… Så här i efterhand kan jag snabbt konstatera vad jag hann med från studenten fram tills idag….

  • Arbetslivet: Tryckare, Lastbilschaufför, En av alla nissar på Manpower, maskinoperatör, produktionsledare, ställare. egen företagare inom IT-branschen och utbildat mig till nätverkstekniker.
  • Fritiden: Sysslat med revyer (Kungälv, Huddinge & Trosa), Haft huvudroller i följande reklamfilmer (IF, ICA, DubbelDusch, Reeal Bank samt småroller i andra filmer)
  • Fått två underbara barn (Jonathan & Josefine) och blivit villaägare och husvagnsägare.

Så ni som tar studenten.. Se till att få ett sånt rikt liv som jag har haft hittills eller dra ut och res och bara njut av livet innan ni bildar familj och allt. Jobb? Det finns massor med jobb att få men svenskar i synnerlighet är så jävla kräsna eller lata att det inte tar vilket jobb som helst. Ibland kan det vara bra att ta ett ”mindre bra jobb” för att komma vidare till ”ett bättre jobb”. Nog snackat om detta…. Nu är det snart val (söndag) då ska vi springa och rösta. Jag har INTE bestämt vilket av partierna jag ska lägga min röst på… Men borgligt är självklart som alltid för mig!

Ikväll skulle nästa hela familjen bada i SPA-anläggningen här hemma. Jonathan hade sett framemot detta och väntade otåligt på att Josefine skulle somna, sen när hon väl somnade så insåg vi alla tre ganska så snabbt att det inte va så varmt i poolen (32 grader) vilket gjorde att vi tog ett snabbdop utan bubblor och sedan kastade vi oss in till badkaret som hade betydligt varmare vatten *brr* Imorgon ska vi iallafall bada i bubbelpoolen och då ska det va minst 37 grader.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.