«

»

Maj 27

Stora saker på gång inom reklamfilm för mig?

Sådär ja. Veckans arbetsdagar börjar närma sig sitt slut


och det har varit en relativt bra vecka trots allt. Nu längtar jag bara att det ska bli fredag…..

Då bär det äntligen av mot Tallinn. En 40 timmars kryssning tillsammans med min gode vän och kollega, Juri. Det ska bli superkul. Vi brukar försöka sticka iväg lite då och då. Men nu var det faktiskt länge sedan sist.

Nu ikväll har jag packat ryggsäcken, skrivit ut vår bokningsbekräftelse, stoppat ur mina viktigaste kort som jag inte behöver ha med på båten, stoppat på mig mitt TallinkSilja club-kort, förberett VISA-kortet, rakat mig, putsat skorna och nu ska jag snart lägga mig..

Idag ringde dom från filmbolaget som testade mig för reklamfilmen. Kan säga att det är STORA saker på gång för min del. Dock är ingenting klart just nu, men imorgon lär det nog vara klart på ett eller annat sätt. Återkommer med mer information då. Det här blir verkligen en stor hit för min del om det går igenom!

Ikväll betalade jag in de sista räkningarna denna månad. Skönt att ha det avklarat. Nu kan vi pusta ut och koppla av tills nästa omgång ska betalas. Men med lite tur då så har även skattepengarna kommit. Då ska vi sätta igång med renoveringen av huset!

Ikväll är det Eurovision Song Contest. Anna ska sjunga sig en plats till finalen. Jag gillar inte den låten. Tror inte på den låten. Men jag hoppas för hennes skull att hon kommer till finalen….