«

»

Jul 12

Stopp i bygget med altanen

Vilken underbar dag det blev. Trots att SMHI nu gått ut och sagt att sommaren inte syns på långa håll så har vi idag kunnat njuta av sommaren. Okej, ingen badstrand men iallafall varmt och skönt var det.

Idag hade jag tänkt att syssla med husvagnen. Ja, det vill säga tvätta av den och göra den sommarfin inför semestern. Tyvärr hann jag bara med att tömma av carporten på all virke, som jag var tvungen att ta bort inför tvätten. Sen kom Niclas och Viktor hit på besök för att se om de kunde hjälpa mig med altanbygget. Dock har jag lagt detta i paus då jag vill ha semester nu, så de kunde gå hem igen. Det är inte så mycket kvar att göra som jag skrev igår, ska försöka ta detta i höst. Däremot passade jag på att bygga ett litet hus för kaninerna som dom älskar. Nu ikväll satt dom på taket och hade det hur mysigt som helst.

Kvällen har jag tillbringat hemma hos Fredde & Heidi. Har försökt så gott jag kan hjälpa dom med deras nya husvagn. Bland annat skulle nya vattenslangar dras in och förtältsfästen på vagnen fixas. Snacka om att jag nu längar efter att få komma iväg…..

Direkt efter semestern är det dags för Revy-SM, det ska också bli hur kul som helst. Så nu har jag ett x antal veckor framför mig som jag bara ska njuta och ha roligt!!!!