Spotify & Polisradion!

Ofast har jag revytankar i mitt huvud. Just nu snurrar årskavalkaden i mitt huvud. Ska nämligen försöka hitta låtar som passar ihop till årets kavalkad som kommer att bli större och mer låtar i. Det är då Spotify kommer in i bilden. I lastbilen sitter jag och kommer på saker som ska tas med, när jag sedan kommer hem så loggar jag in mig i det programmet och börjar söka efter låtar som borde kunna passa till texten. Det som är så bra är att det finns allt och lite till att hitta där. Jaja, visst Metallica, Beatles och ACDC är några av banden som inte finns där, men däremot deras låtar i coverversioner och det duger. Nu har jag väl inte tänkt mig använda mig av dessa i revyn. Lite rädd att det inte skulle låta så bra. Men men jag säger bara Spotify äger och det är kanon att man är bredbandskund hos bredbandsbolaget. För det var ju genom dom man får denna tjänsten kostnadsfritt. Som tur är har jag en massa invites kvar som jag ska dela ut till mina nära och kära som vill ha detta program.

Annars så har det idag varit en bra dag. Polisradion går för fulla muggar i lastbilen och det är helt för mig förvånande över hur många människor det är som kör bilen oskattad, oförsäkrad, avställd osv. Jag tycker polisen tar sådana bilar hela tiden. Sen har jag lärt mig lite nya kombinationer HR, BR osv..

  • HR = HändelseRapport
  • BR = Belastningsregistret
  • QP – Polisfråga

Vill du höra polisradio över nätet? Så finns det en sida som heter patrikpower.se eller staden.co.nr

Nej nu ska jag sätta mig och skriva in dagens  ”Mystery Shoppers uppdrag”

På återseende!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.