«

»

Nov 06

Snart blir det så mycket bättre här hemma

Fan va skönt att det är helg. Helg innebär för vår del att vi kan hinna med att göra sånt som vi missar under veckodagarna. Som det har varit nu de senaste veckorna så har jag sprungit på en jävla massa möten och kurser hit och dit. Tyvärr lär det vara så ett tag fram över men sen lugnar det ner sig ordentligt….

I helgen tog jag det svåra beslutet att INTE medverka i 2012 års Huddingerevy. Detta då jag dels arbetar alldeles för mycket för att jag ska hinna träffa mina barn och dels blir det tungt för min sambo att ta hand om alla barn under varje helg i två månaders tid. Jag kommer att sakna revytiden grymt mycket, men jag vet att detta inte är för evigt, utan bara detta året. Sen är jag tillbaka på scenen igen fast på en annan scen också…. 🙂

Idag har vi haft den stora försöka få iordning på vardagsrummets dagen. Det började med att vi plockade bort allt som vi nu hade kvar på vår bokhylla (Magiker) som vi nu ska skänka bort mot hämtning. Bokhyllan/vitrinskåpet kostade oss 4000 kronor på IKEA. Tyvärr är marknaden trög, ingen har velat köpa den för 400 kronor och den måste bort. Det är liksom inget fel på den… Nåväl…  efter att ha gjort detta så bars allt ut till husvagnen, som nu blivit ett extra förråd. Har också plockat ner hyllorna och tavlorna från väggen, så nu börjar rummet eka. Väntar nu på målaren som ska dyka upp och sätta upp tapeterna. Därefter kommer vår nya soffa som vi beställt från MIO möbler.

Nu ikväll har jag och sambon kollat på IKEA och NetOnNets hemsida och gått igenom vad vi ska köpa in till vårt nya vardagsrum. Det kommer att bli såååååååå jävla snyggt.

Den ända nackdelen nu med vardagsrummet är att jag blir av med min lilla kontorsyta. Vart jag ska placera den är ännu en gåta. Som tur är så är det en bärbar dator så den är lätt att flytta runt på. Pärmarna får jag ha i sovrummet, i en av alla våra garderober där vi gjort om en hyllplan med kontorstillbehör.

Imorgon hoppas jag på att det ska vara fint väder, behöver dels fortsätta här inne med att få iordning på allt, sen har vi en tomt som behöver få sig en höststädning. Roligt eller hur?