«

»

Dec 28

Slängde in AVG antivirus idag!

Jävlar va min mage åker karusell. Inte för att jag känner mig spy och skitfärdig utan mer att den finns där. Jag tror det beror på att magen inte har tillräckligt med mat att berbeta. Har man haft magsjukan så lär det va relativt tomt överallt trots all julmat man vräkte i sig. Nåväl…

Imorse när jag skulle åka till jobbet så började sonen må jävligt dåligt. Han klagade på magont och fick springa på toaletten hela tiden. Så nu är det hans tur. Sen är det frågan om hur allvarlig magsjuka han fått. Nu under dagen verkar det ha lugnat ner sig lite iallafall. Hoppas på att de ska bli krya snart då vi hade tänkt fira nyår hos barnens mormor och morfar i år.


Annons – texten fortsätter under annonsenIdag slängde jag ut mitt gamla antivirusprogram (Norton 2008) och installerade istället AVG Antivirus. Hoppas på att detta ska fungera lika bra som Norton. Måste ha ett virusprogram som inte tar så mycket processor och som kan jobba i bakgrunden. Läste då att AVG ska vara bättre än Norton, får väl se hur det är med detta.

Plusgrader ute. Så jag ska ut och skotta bort lite snö från infarten. Hoppas nämligen på att ”sopis” ska komma idag eller imorgon och hämta skräpet och då han inte behöva dra vår tunna i snödrivor, för då tar han inte den.