Skaffade mig 50% rabatt på Dressman idag!

Underbart med lördagar, det är en av de dagarna man kan få sova ut, jag behöver bara kliva upp vid halv åtta idag då hade nämligen barnen fått nog efter att haft sin gostimme med oss. Frukost och en fundering på vad vi skulle hitta på idag. Många förslag, men de flesta lutade åt att vi behövde åka och handla mat.

Jag alltid varit sugen på att köpa mig en rock. Dock har det aldrig funnits några som verkligen har passat mig, iofs så har jag väl inte heller letat så noga. Men idag tänkte jag att jag surfar runt på KappAhl, H&M och Dressmann och kollar priser. Upptäckte då på det sista stället, Dressmann att om man gick med i deras klubb idag eller under söndagen så fick man handla ett plagg för 50% rabatt. Perfekt tänkte jag. Så jag skrev in först mig och fick min rabattkupong som jag skrev ut. Gjorde samma sak med Annelie och skrev ut kupongen. Sen åkte vi in till Sö-tälje. Landade inne på Dressmann och kollade runt bland deras kläder. Hittade en grymt snygg rock för 1300 kronor vilket skulle bli 750kr efter rabatten. Provade den flera gånger och ville gärna ha den, men hoppade detta denna gång. Jag behövde lägga pengarna på annat istället så här i slutet av månaden.

Istället så hade vi bestämt oss för länge sedan att ta ett krafttag i vårt akvarium. Så ner till Djurmagazinet och köpa lite nya fiskar. Det blev totalt nio nya fiskar (4 Guppies, 1 Algätare och 4 Molly) därtill behövde vi ny fiskmat, lite nya växter och medel till vattnet. Gick ut därifrån 550 kronor fattigare… Men jäklar va fint det blev i akvariumet ikväll.

Nu ikväll ja. Så har vi röjt lite här hemma. Bla. så har jag gjort om lite i hallen, bort med en fotölj (som det bara samlades kläder i) och in med en stor blomma och en snygg lampa. Helt plötsligt fick vi mer utrymme i hallen, vilket absolut inte är fel. Nu vill jag snart påbörja mina andra projekt;

  • Sovrummet Nytt golv, ny garderobskombination och lister
  • Vardagsrummet Måla om, Ny soffa och bord, ut med bokhylla/köpmansdisk in med vitrinskåp

Nej nu blir det tv-tittande. Här är ditt liv. Ska först hälla upp en Rom & Cola till mig *mums*

Imorgon ska jag till dagis där vi har trivseldag (städdag!) jag ska se till så att vi får iordning en städlista som ska följas i höst.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.