Skadade mig vid ett fall på nästan 2 meter

Nu är det för fan dags igen. Min semester tog slut igår och idag skulle jag ha börjat jobba. Tjiii fick jag kan jag säga. Här blev det inget jobb för min del denna veckan. Allt beror på att lilla jag råkade klanta mig i torsdags när jag besökte Revy-SM i Eskilstuna.Under kvällen hade det varit karaoke för oss revyfolk. Jag ville inte vara sämre än de andra så scenen va min under ett par låtar. När en av mina låtar ”Vindarna viskar ditt namn!” är slut tänkte jag som vanligt att jag kliver ner på scenen dock ej via trappan. Men scenen va grymt hög! 1,70 m upp så där stod jag på mina bägge fötter och hade jävligt ont. Men ölen hjälpte till att lindra smärtan just då. Kunde genomföra tre låtar till haltandes. Nu efteråt kan jag konstatera att det va jävligt dumt att kliva ner från scenen, jag borde gjort som jag gjorde scen. Via trappan.

På grund av detta så har jag idag varit tvungen att besöka först Vårdcentralen med en svullen och blå/röd häl. Fick en remiss till akuten i Nyköping där man genast skickade mig till röntgen. Dock visade det sig sedan att det inte fanns någon spricka eller brytet, utan en skada som uppståt inne i hälen då ett kärl gått sönder och det således blivit en blödning. Sjukskrivning = denna veckan ut.

Jaja.. förrutom Revy-SM som jag inte tänker skriva om här, utan vill ni läsa om det så gå in på vår revyblogg. Där har vår bloggerska skrivit och lagt upp bilder från detta Revy-SM

Men nu som sagt ska jag vara igång med bloggen igen och nu känner jag mig riktigt taggad för att bli en daglig bloggare.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.