Jun 10

Sitter på 600000 kronor

Fanken va gött det kan vara att sitta på 600000 kronor. Det är va jag har gjort idag. Det är inte ofta man får ett sådant tillfälle men vissa dagar i mitt liv får jag tillfälle till detta och då passar jag på. Visst det är inte så mjukt och skönt som det låter men iallafall, tänk er att få dra av en riktig jävla rökare på 600000 kronor det vore häftigt, har inte gjort det ännu men det ska jag ta mig tusan göra vid något tillfälle…… Synd bara att dessa pengar inte är mina och att de är i 50 öringar denna omgången.

Idag ringde SödertäljePosten, en gratistidning som ges ut även i Trosa fast under editionen Trosa då förstås. Iallafall så undrade de på redaktionen om jag ville vara med i sommarutgåvan som Trosas Sommarprofil. Givetvis vill jag detta! All publicitet är bra och är jag en profil? Det påstås det men det ända jag har gjort tillsammans med min ensemble var att sätta upp en revy i Trosa. Men visst känns det hedrande, det ska jag inte sticka under stolen med. Det är sådant som gör att jag vill få revyn att bli större och större som en sorts TACKSAMHET! Nu kommer 2010 års revy bli kanon – har ju hittat massor med guldkorn….

Igår ramlade jag ner från lastbilsflaket när jag skulle lossa och hamnade med ryggen först. Det gjorde inte så ont då men inatt och idag har jag kännt av smärta både i benen och ryggen. Men det går över, det är ju inte första gången man råkar ta ett snesteg över kanten. Ibland önskar man att liften vore lite längre eller att man inte vore så klumpig?

Skattepengarna kom igår! Fan va nice det va! Synd att pengarna inte räcker till allt man vill ha, men iallafall så har jag nu betalat av hela framsidan. Vilket kändes oerhört skönt!

Ikväll är sambon på skoparty hos grannen. Kul att det händer lite saker här runt omkring. Får se hur många par skor hon kommer hem med nu bara *ler*

På återseende