Aug 23

Shoppingrunda i Kungens Kurva

Idag var det en såndäringa dag som vi egentligen inte visste vad vi skulle göra. Vi hade först snackat om Mulle Meck landet i Solna, Toys r´us, Biltema och IKEA. Det förstnämnda hanns inte med denna gången.

Varje kväll så läser jag böckerna om Kråke, en av böckerna handlar om när Kråkes syster ska sluta med nappen och i den berättar man att hon får ett dockskåp eftersom hon blir stor när hon kastar bort nappen. Detta är något Jonathan har förståt att det även ska gälla för honom. Så idag åkte vi upp till det stora leksaksaffären i Kungens Kurva, Toys ´r Us. Där gick vi runt och tittade och lekte. Jonathan berättade vad han ville ha när han slutar med nappen. Det var traktorer, lastbilar, sopbilar, ambulanser, poliser ja… allt som vi gick förbi nästan ville han han. Det ända jag kunde säga var, när du slutar med nappen så kan du få några saker men inte allt. Han nickade och förstod – och vi gick vidare och tittade… Han va riktigt duktig. Som det är nu så känner jag att den dagen han slutar med napp – ska vi åka upp och shoppa loss riktigt ordentligt för några tusen kronor. Man får inte så mycket för två tusen. Men detta är något jag ser framemot iallafall. Men som sagt nappen ska BORT!

Inne på IKEA blev det iallafall shopping. Nya kuddar, värmeljus och köksprylar. Vi hittade också vår nya garderob som vi tänker köpa när vi gör om sovrummet i början av nästa år. En sak som stör mig är att IKEA har slutat sälja glödlampor modell E14.  De lamporna som efterträdder dessa är för långa så de kan man inte ha i fönsterlamporna. 

På Biltema shoppade vi loss en cykel barnstol samt cykelhjälm. 

Jo jag gillar att shoppa. Den roligaste affären att få spendera pengar i är iallafall UGekås – Ullared. Tyvärr har vi inte varit där i år ännu. Men hoppas åka ner en helg innan jul och köpa alla julklapparna där.

Imorgon är det återigen dags att börja arbeta. Men innan dess ska vi ikväll se Wallander – Tjuven. Igår såg vi ”Män som hatar kvinnoren riktigt bra film. Ska försöka ge mig på Irene Huss filmerna sen. Hoppas på att de ska vara bra också!