Jan 15

Securitas väljer vem som ska få p-böter!

Det är bara att inse att man kan parkera nästan hur som helst i Stockholm. Även om parkeringsvakterna kommer så kan du alltid…

1.  ta hand med dom
2. be om ursäkt att du aldrig mer ska stå i lastzon eller liknande

Så sparar du minst 900 kronor. Detta hände nämligen idag. Jag kom till Frejagatan (ICA Dalastan) och skulle lossa kolonialgods (läsk, chips, konserver etc.) . Väl på plats så stod det två bilar i lastzonen. Jag ringde till parkeringstjänst i Stockholm och bad om att få ner p-vakter till platsen.

15 minuter senare kom SECURITAS med sin bil. Kvinnan klev ut och gick fram och tittade på den ena bilen som efter någon minut fick böter. Men däremot den bilen som stod mitt i lastzonen fick INGEN bot. För när jag va nästan klar (p-lisorna satt i sin bil under hela tiden o kollade på!) så kom kroknäsan till sin bil och ville att jag skulle flytta på den. Jag förklarade att jag måste arbeta klart först. P-lisan förklarade för kroknäsan att han stod i lastzonen och killen började genast med olika bortförklaringar såsom. Jag såg inte skylten, jag ska aldrig mer göra om det, gu va dumt gjort av mig, jag ber om ursäkt bla bla bla. Ju mer han stod o fjäskade för kärringen på Securitas ju mer förbannad blev jag. Jag fick verkligen slita som djur för att lossa på denna plats pga hans jävla parkering. Sen till råga på allt så tyckte hon att det inte behövdes ge någon P-bot. Jag va ju klar och han hade bett om ursäkt!

Vafan menar kärringen? Bara för att jag va klar o att lastzonen inte ska användas förtillfället så ska han slippa böter. Tydligen! Killen fick åka därifrån utan böter och han va väldigt nöjd! Själv ringde jag upp till Securitas för att kolla om man får göra så här..

Jodå tydligen får man göra så här. Det är upp till varje p-vakt vilken som ska ha böter eller inte i Stockholm. Och att be om ursäkt o massa dravel kan göra att du slipper en bot. Så nästa gång du vill djävlas med lastbilschaufförer ställ dig i en lastzon där Securitas har hand om – DU slipper böter då… Ta bara i hand och be om ursäkt….. FYFAN FÖR SECURITAS!!!