Schalakansfeber ?

Jamen då är det fredag igen, skönt. Eller för mig twittrar det. Jag har ju varit hem nästan hela veckan pga barnen varit sjuka, nu tror vi dom fått schalakansfeber, då detta går i Trosa just nu. Inget vidare, så nu väntar jag på att klockan ska bli 08.00 så att vårdcentralen öppnar så att vi kan få komma dit och titta på alla prickar. Isåfall vill jag ha pencillin om det är detta, eftersom jag inte vill vara hemma mer och får man pencillin så är det tydligen lugnt att gå till dagis på måndag igen.

Idag skulle jag haft en service på vår bil. Men eftersom barnen är sjuka så fick jag omboka tiden. Så nu har jag fått en tid den 30:e klockan 07.00, så det blir till att börja senare den dagen. Jag måste verkligen få in bilen så att det inte uppstår problem….

Igår hade vi styrelsemöte med dagis. Blev mycket snack inför trivseldagen på söndag. För min del innebär denna dagen att jag ska sammanställa en lista över alla föräldrar och lägga in städhelger för dessa. Själv slipper jag städa eftersom jag är städansvarig och sitter i styrelsen. Ibland får man vara smart 🙂

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.