Okt 29

Rotfyllning avklarad :-)

Idag har jag varit ledig från jobbet, likaså imorgon. Känns faktiskt riktigt skönt. Det konstiga är bara att jag är mer trött idag än vad jag brukar vara när jag jobbar *skumt* nåväl, imorgon fredag har jag och barnen massor att göra. Sambon är nere i Kalmar på en konferens med sitt jobb och barnens dagis stänger tidigt på grund av allahelgon (tror jag?)

Idag har jag varit hos tandläkaren igen. Sista gången för operation: Rotfyllning. Så nu är detta klart och jag är cirka 3800 kronor fattigare. Eller rättare sagt 1200 just nu. Resten betalar jag nästa och nästa månad. Skönt att det finns avbetalningsplaner så att man har pengar att leva för resten av månaden. Det jävliga är att då har jag mer att betala nästa månad. Idag kom exempelvis bil försäkringen på Volvon. 2000 kronor som ska ut osv. Ja, tänk en månad med lite räkningar. Apropå räkningar så är det ingen Lyxfällan ikväll. Tråkigt värre!


Annons – texten fortsätter under annonsenIdag har jag ägnat lite tid åt att fixa affisch, biljett och fixat med bilderna till Huddingerevyn. Tycker själv att det blev riktigt jävla bra.

 

affisch_webb

Nu ska jag bara få ett godkännande av övriga i marknadsföringsgruppen sedan är det dags att skicka in den till tryckeriet Print24 AB nere i Tyskland. Biljetterna trycks hos H-tryck i Markaryd. Bilden på mig som ska finnas med i programbladet ser ut så här…

Christer

Nej nu ska jag natta barnen sen ska jag fortsätta med att jobba med mina projekt.

På återseende