Röd som en kräfta

Jag ska inte klaga men nu ikväll ser jag ut som en blandning av en kräfta och en afrikansk medborgare. Snacka om att solen har tagit bra i helgen. Hela familjen har legat nere på Trosa Havsbad och lapat sol och badat. Jag kan väl erkänna att jag inte är mycket för att bada i havet. Kallt… Men det va faktiskt rikigt riktigt skönt. Mellan 18-20 grader har det varit och då är det riktigt svalkande när solen steker som bara den. Barnen har trivts som fiskarna i haven. De har lekt (kastat vatten på pappa, grävt i sanden mm), badat, ätit mängder med glass och fått varit med farmor. I lördags åkte vi ner vid 12 tiden och kom hem vid 23-tiden. Blev att vi satt utanför husvagnen med farmor och pratade och hade det trevligt. Barnen tyckte också att det va kul att få vara på campingen. Jonathan cyklade runt medans Josefine mer ville gå sina egna promenader och spana in folk. Hon är inte blyg hon inte….

Idag klev vi upp tidigt. Vi hade bokat in oss på att klippa gräsmattan på dagiset idag. Det va slitsamt vill jag lova, svetten rann som värsta syndafloden och jag verkligen slet för att bli klara så tidigt som möjligt. Som tur va så är det inte så mycket att klippa, men det är kullarna vi föräldrar ska göra medans någon ungdom kör åkergräsklipparen. Nu är vi som tur var färdiga i år med vår del. En gång per år ska man klippa gräset vilket inte är så mycket. 

Resten av dagen tillbringade vi nere på Trosa Havsbad tillsammans med farmor. Sedan var det dags att plocka ner förtältet och köra hem husvagnen till oss igen. Nästa gång vagnen ska ut på resa är det tillsammans med oss då vi beger oss till Astrid Lindgrens värd och sedan Böda Sand. Efter den semestern är det dags att börja på mitt nya och gamla arbetsplats igen, Kyl- & Frysexpressen och ta farväl av DHL.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.