Jan 10

Revyhelgen är över….

Sådär då är första revyhelgen över och man känner sig rätt sliten vill jag lova. Idag gick vi igenom de numren som är klara för akt 2. Som jag skrivit tidigare så tycker jag att årets revynummer är bättre än tidigare år. Jag vet inte varför? Däremot verkar det vara mer grabbnummer än tidigare, men det är ju heller inte så konstigt, dels är vi för första gången  fler grabbar än tjejer på scen. Sen har vi fått in en ny super-duper kille, Thomas, som är förbannat duktig på att skriva nummer och många av hans nummer har plockats in i år. Tyvärr har vår ena duktiga skrivartjej, Eli, fått lite skrivkramp i år. Det har resulterat i att hon har  skrivit (om man nu får skriva så) ”bara” tre nummer i år. Vilket iosf inte är helt fel. Det är f*n inte lätt att skriva revytexter. Fråga mig, jag har erfarenhet! Men jag hoppas att det lossnar för henne snart för hon brukar komma med riktigt bra och roliga nummer och det behövs lite mer till tjejerna. 

När jag åkte hem idag från revyn skrev jag ett sms till vår regissör, Robert, att jag önskade att jag inte behövde göra ett nummer då jag tycker att någon av tjejerna kan göra detta nummer istället, just för att de ska få lite mer att göra. Vi får se om han tog till sig det? Jag vet att det är fler nummer som inte är färdigt ännu. Men när jag regisserade Trosarevyn va jag väldigt noga med att det skulle bli ungefär lika många till varje ensemblemedlem.

Själv har jag en hel del små korta sång och sketchnummer som jag verkligen gillar jättemycket. Så nu måste jag ta tag i hård handskarna och börja repetera så att de fastnar i min lilla hårddisk 🙂

Ett sätt är att spela in mina texter på en cd och lyssna på dessa om och om igen. Men min mikrofon har försvunnit så det blir att köpa en ny imorgon.


Annons – texten fortsätter under annonsenIkväll har vi firat Jossan som fyllde två år på nyårsafton. Hon fick massor med fina kläder som farmor och gammelmoster hade köpt i Turkiet, dom har nämligen varit därnere i veckan i deras respektive lägenhet. Av Jossans andra gammelmoster fick hon en jättefin häst av. Hon tackar så mycket för de fina presenterna…. 

Imorgon är det jobb igen. Ska väl inte klaga att man har jobb, men just nu hade det känts skönt att vara ledig istället och slippa slita som en hund i all snö.