«

»

Sep 06

Revyhelg med Huddingerevyn

Jamen shit vilken trevlig helg det blev alltså. I lördagsmorse blev jag nerskjutsad av min sambo till Huddingerevyns ordförande, Bosse, som bor strax väster om Gnesta (3 mil härifrån). Där fortsatte jag och Bosse vidare med hans bil upp till Sillvik (en kursgård utanför Norsborg, Stockholm) där vi tillsammans med övriga revygänget och kapellmästare skulle hitta på lite texter, revy namn och låtarna till inledning/final.

Väl på plats hade kassören och barchefen fixat frukost. Inte helt fel. Blev att vi satt ute i solen och gottade oss. Samtidig började vi smida våra hjärnor och ut sprutade det ideér om olika nummer. Sisådär 60 stycken, sen ska textförfattarna bara försöka att få ut något vettigt av detta. Vilket absolut är det svåraste. Jag är glad att jag inte har den kunskapen att skriva text, för det är bråda tider. 5:e mars är det premiär och innan dess ska allt repeteras in från mitten av januari. Under dagen fick vi också veta att vi fått en ny sytjej som ska sy upp kläderna åt oss (final & inledning). Klädförslag till årets revy togs också upp. Glitter och glamour 🙂 Vår kapellmästare och sekreterare Lasse satte sig sedan vid pianot och ideer till låtar kläcktes. Inledningen blev Blond: Bara hon älskar mig…. och till finalen blev det en låt med Stevie Wonder ihopmixad med John Fogertys Rockin´all over the world. Det blir ballt som bara den! Han är duktig han, Lasse. Så nu skulle han försöka sätta sig och fixa detta så fort som möjligt till oss.

Senare på natten fick vi besök av andra i revyn. Som skrämde skiten ur mig…. De hade med sig smällare och när jag stod ute på trappan och rökte så smällde dom av en av de fem smällarna. Jag lovar mitt i natten helt mörkt.. Va gör man? Jo jag rusade in och skrek att det är någon utanför.. Bosse hämtade ficklampa och vi gick ut och letade. Tillslut kom dom fram och jäklar va mitt hjärta slog… Nu i efterhand va det roligt – då var det otäckt! Klockan halv fyra gav vi upp – då var det dags att sova. För klockan 8 var det frukost igen…

Idag har vi spånat vidare på revyn och kommit fram med lite nya ideér samt summerat ihop sånt vi pratade om igår. Man blir väldigt kreativ på vin, öl och jägermeister….

Nu ikväll är jag trött och sliten. Snart dags att sova. Barnen sover som allra godast just nu. Sambon är iväg och jobbar på min mors företag som servitris och kommer hem senare ikväll. Inatt ringer min väckarklocka 03:35