Revy Maraton helg!

”jobbar som proffs alla nätter… kan förföra med en sång en hel publik… strunta i dom där dom bara sprätter… som två tuppar i en välfyld hönsfabrik…. så kasta inga trosor mer för hans skull…..”

Den textraden har jag sjungit tre gånger denna helgen och publiken har jublat till min glädje. Ladies Night har kommit för att ta publiken i Huddinge *S* jo jag älskar verkligen detta nummer och det är så förbannat kul att få sjunga denna låten då den är specialskriven för MIG! tänka sig jag får vara dansbandssångare! Yippie kaj aj…. i love it!

Nu är helgen över och revyn har gått som bara den. Det finns inget annat i mitt huvud än detta just nu… Så ursäkta hus, familj och övriga vänner jag kommer tillbaka….. 🙂

Imorgon är det vanligt arbete igen. Ena dagen revyartist och andra dagen lastbilschaufför. Kan det bli konstigare? Jo det kan det säkert…

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.