Okt 26

Revy eller inte revy det är frågan

Det är fan inte lätt. Hur ska jag göra. Den ena i mig säger stå på Huddingerevyns scen nästa år och den andra säger stå över och ta hand om familjen, men va med i bakgrunden och jobba som inspecient eller liknande. Just nu lutar det åt det sista. Jag jobbar så satans  mycket. Ja, mer än en heltidsarbetare gör, men det har jag valt själv. Detta innebär att jag inte är hemma så mycket och träffar mina barn, skulle jag då stå på scenen så är jag borta varje helg i januari och februari. Därtill vill jag ju återigen dra igång Trosarevyn till året efter och då kanske det är bra att trappa ner i Huddingerevyn?

Ja, trappa ner det kanske är fel ord. Jag sitter fortfarande i styrelsen och tänker göra det i fortsättningen också. Det är även jag som ansvarar för hemsidan med mera och nu ikväll hade jag tänkt fortsätta kampen mot klockan och bli klar med sidan. Ja, då hände det något med min admin sida (jobbar i WordPress) så det blev en vit ruta. Vet just nu inte vad jag ska göra. Men tanken är eller någon tycker väl att jag INTE ska jobba med sidan ikväll utan ta detta vid ett annat tillfälle. Nu har jag iallafall fått klart med kassan och betalning av biljetterna. Det känns förbannat skönt!

Ikväll har jag suttit i styrelsemöte för barnens förskola. Sitter där som sekreterare och att vara det kan ibland vara väldigt knepigt. Speciellt när det är mycket man ska hinna att skriva ner som tas upp på mötena. Tre A4-sidor blev det idag som jag ska renskriva och maila ut till styrelsen.