Maj 19

Reklamfilmsjobb?

Snacka om att det är varmt och skönt i Sverige nu!


Den som klagar får försöka minnas tillbaka några månader då Sverige nästan va helt lamslaget på grund av all snö som låg. Själv älskar jag sol och värme och fick jag bestämma så skulle vi ha så här året runt. Nu vet jag att några av er läsare tycker att Flytta då dit mähe! Visst men vafan jag har barn och familj så det är liiiiite svårt.

Visst det kan vara jobbigt att jobba när det är varmt, men va fan på me shorts och t-shirt och drick mycket vatten så löser det sig.

I eftermiddags ringde ett produktionsbolag som ville provfilma mig för en reklamfilm för SEB. Så imorgon ska jag träffa dom på bolaget och se om jag är något att ha i reklamfilmens värld. Det är ju ett tag sedan jag gjorde reklamfilmer, ett år sedan för Alina System AB. Innan dess var det en hel del jobb för min del. Nåväl så kan det vara. Konkurrensen är hård och jag är ingen aktiv sökare av reklamfilmsjobb utan vill de ha mig så ring mig. Det är så det har varit hittills! Jag har inte sökt ett ända jobb….. *skryt skryt*

Pratade med min käre bror, Tommy, idag. Han är snickare, men numera försäljare på XL-Bygg Stenvalls Trä i Odensala. och jag hade lite frågor angående panel och färg. Det slutade med att han kunde plocka fram en hel del bra saker till mig för ett bättre pris än vad jag hade kollat på tidigare. Så förhoppningsvis ska jag under slutet av nästa vecka åka upp till hans jobb och köpa fasad av honom. Sen är det dags att dra på snickarbyxorna och börja jobba. Fan va jag läääängtar!