Reklamfilmsinspelningen gick kanon!

Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa vilken arbetsdag…..


Det va längesedan jag aktivt sökte reklamfilmsjobb, jag hade lagt detta på is – konkurrensen är för hög och att göra 100-tals provfilmningar som inte leder till något är bara tidskrävande. Men så fick jag ju ett reklamfilmsjobb hux flux igen. Dom ringde – dom frågade – dom ville ha mig! (tack för det!) så idag var jag uppe i Stockholm (Tyresö) och spelade in denna reklamfilmen för ett känt företag.

Jag kände mig lite som en kung däruppe. Jag fick service (dvs dom hämtade dricka, glass, mat osv och såg till så att jag hade det bra och inte svettades för mycket, för då blev det mer smink i ansiktet!) Vi började filma vid 07-tiden imorse och blev klara vid 17-tiden. Vi var väl ett 30-tal som arbetade med denna reklamfilm som totalt är på 30 sekunder när den väl syns i rutan. Hur många som medverkade i filmen. Jo, det var jag Pappan, sen två barn, en fru och två herrar i kostym. Samt några statister så att det skulle se ut att vi var fler. Mer kan jag inte säga ännu. Men när den kommer ut på tv, bio och webben då ska ni få se den. Det lovar jag.

I eftermiddags när jag kom hem hade sambon haft en tävling med väggen. Dessvärre är det inte så lätt när man har två barn som vill ha uppmärksamhet hela tiden. Men jag tycker iallafall att hon va duktig den biten hon kom. Jag ska försöka ge mig på runda 2 imorgon eftermiddag eller nåt sånt.

Ikväll har jag ordnat med vår bubbelpool på altanen (lay-z-spa). Nu funkar den efter diverse lagningar. Nästa projekt blir enligt sambon att ta ur vattnet (snövatten osv) i den stora poolen (22-kubikaren) och sedan städa ur den och fylla på vatten. Hon tycker vi ska köra igång den i år också. Barnen vill köra sina vattenscootrar i den (obs! vattenscooter a´la barnmodell som finns att köpa på ÖoB)

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.