Maj 31

Reklamfilmen som jag inte fick nämna!

Första dagen på veckan gick av bara farten….


Tjooo! Jag fick visst inte skriva vilket företag jag skulle medverka i en reklamfilm för. Så idag plockade jag bort detta och allt ska vara återställt. Imorgon bitti ska jag dock träffa kostymör producent och regissör. På onsdag blir filmningen av, först va det snack om fredag. Men inga problem jag tog ledigt från mitt ordinarie jobb.

Jobb ja. Nu är det dags. Imorgon ska jag köpa en stege, målarskrapa och sedan är det bara att sätta igång. Grannen (Johan) sliter som ett djur på sitt hus med att skrapa färg. Som tur är behövs det skrapas mest på en sida (sydväst = solsidan). Jag måste också gå igenom hur mycket fasad jag ska byta ut. Som det ser ut nu så blir det faktiskt inte så mycket – tack o lov för det.

Ikväll har jag faktiskt gjort en egen karaokevideo. Jag satt och lekte med Karaoke CD+G Studio och la ikväll upp Kom med Timoteij som va med i årets melodifestival. Det är kanske inte den bästa karaoken som gjorts – men va fan nånstans ska man börja. Tyvärr är programmet lite buggit vilket gör att synkroniseringen blir lite halvpissig. Se själv här är filmen


mitt alldeles egna karaoke klipp som jag fixat. Lite stolt är jag faktiskt!

Imorgon kommer sambon och barnen hem igen. Har längtat efter dom. Ska bli kul att få dom hit igen. Vet att dom haft det jättebra nere i Småland/Öland. Vi ska ner allihopa om några veckor (midsommar!)