Jul 09

Reklamfilmen jag är med i finns nu!

Idag hittade jag den reklamfilmen för Alina Systems jag har huvudrollen i. Den går just nu på TV4 och för dig som inte sett reklamfilm 1 så har jag lagt upp den på min sida. Bara att trycka på play så kan du se mig in action. Den andra filmen har inte kommit upp ännu men jag hoppas den kommer inom kort. Jag tycker att den blev riktigt bra 🙂 Tog ju en hel dag att spela in dessa två filmer och som jag skrev tidigare kanske detta kan bli en uppföljare.

Regnet öser ner i Sverige just nu. Inget vidare semesterväder alls. Som tur är så har inte min semester börjat ännu. Utan först nästa helg. Tack o lov. Då kommer det vackra vädret till Sverige igen 🙂

Igår fick vi besök av barnens moster och morbror från Nybro. Alltid kul när det kommer folk hem till oss. Så idag var vi iväg och köpte en uppblåsbar säng på Rusta, då vi slängde vår bäddsoffa för ett par månader sedan.

Josefines inskolning är tillända imorgon. Dock behöver vi köra en veckas inskolning till när dagiset öppnar den 10 augusti, så jag får köra en veckas pappaledighet igen.