Provfilmas som polis imorgon?

Nu börjar det hända saker inom reklamfilmsområdet för mig igen….


nu i eftermiddags ringde en reklamfilmsbyrå till mig och undrade om jag var intresserad att imorgon komma upp och testa på en modell väldigt liten roll som polis i en kommanade reklamfilm för ett företag. Det lät väldigt intressant men tyvärr så är lönen betydligt sämre än vad jag egentligen vill att den ska vara. Så jag ska fundera ikväll på om jag ska dit eller inte, så skulle jag höra av mig imorgon till honom.

Vilket underbart väder det är! Jag bara love it! Forsätt så här ända fram till slutet av september så blir jag helnöjd. Regn kan vi ta på nätterna så att gräsmattorna och växterna inte torkar ut.

När jag kom hem i eftermiddags så drog jag igång gräsklipparen. Det var verkligen dags igen. Jag gick först och klippte och därefter kom sonen med sin leksaks gräsklippare och klippte. Det såg så roligt ut. Ibland vände han på sin gräsklippare och låtsades att ta bort gräs som fastnat under under rotorbladen. Va han har lärt sig det någonstans vet jag inte. Men han är så duktig och ”lill-gammal” han ska hjälpa mig överallt.. *ler*

Nu ikväll har vi badat i vår varma pool. 40 grader var det. Underbart skönt. Barnen sjöng och dök från kanten och dom verkligen älskade detta. Jag ångrar inte en sekund över det.

Igår bokade vi plats på Kapelluddens Camping på Öland. Har dock inte fått någon bokningsbekräftelse ännu, så jag vet inte om vi får plats där eller ej. Annars får vi söka vidare efter platser. Kan vara svårt – men det borde gå någonstans.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.