Potatis och jordgubbsplockare på semestern

Sådär då var min semester igång på riktigt. Fyfan va skönt det ska bli. Nu hoppas jag bara på fint väder med strålande sol och 25-30 graders värme (där JAG befinner mig! så att Du Fredde slipper värmen *ler*) Okej denna veckan får gärna vara lite halvkass men sen som sagt. Igår satt jag på norska SMHI (yr.no) och kollade in hur vädret ska bli för oss nästa vecka och just nu verkar det väl inte så där lovande. Men samtidigt så kan det svänga mycket på dessa dagar. Jag vill gärna ha regnfritt både på Skara Sommarland och Astrid Lindgrens Värld, där vill jag INTE ha allt för varmt det tar vi på Böda Sand istället.

Idag blev det en städdag här hemma. Jag och sonen åkte iväg till soptippen och slängde en massa kartonger och annat bråte från bla. husvagnen. Tyvärr glömde jag hälften så det får bli en favorit i repris under veckan.

I eftermiddags tvingade också min son mig att jobba….. Jo, han ville så gärna att vi skulle åka upp till Knutte som säljer frukt och grönsaker här där vi bor och plocka jordgubbar och äta potatisen som växer i jorden. Så det var bara att åka upp och gräva och plocka sig varm. Jodå han hjälpte gladligen till. Fan va gott det är med färsk potatis och färskare än 10 minuter från jorden till spisen kan iallafall inte jag få det.

en stackars pappa som får arbeta under sin semester medan barnen tittar på…

Imorgon blir det en runda upp till jobbet (redan?) jo jag måste lämna in mina lönelappar så att jag kan få lön den 25:e juli satt igår och räknade på den och det ser riktigt mumsigt ut. Får ju även semesterersättningen då 🙂

[ad code=2]

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.