PDA dator i bilen

Idag när jag kom hem hade jag fått en DVD från Mönsteråsrevyn och deras senaste revy. Blev givetvis tvungen att slå mig ner och kolla igenom revyn. Gillade den skarpt, dock för mycket lokalt för min del. Men annars helt klockren. Något som va grymt snyggt va deras scen. Dom hade ett piratskepp som bakgrund, så jäkla läckert alltså. Tänk och ha en sådan scen. Sen hade dom något som jag vet att väldigt många revyer har, men inte vår. Nämligen ”Årskavalkad” det tillhör lite av en revy att genom låtar berätta vad som hänt under året. Vi får se om jag kan tjata in detta i år. Jag har massor av ideér från årskavalkaden som jag tänkt ha i fd. Trosarevyn.

Vi ska visst leva i ett så kallat papperslöst samhälle *not* och detta är något ICA transporten tagit del av. Så numera ska vi istället för papper köra allt via en så kallad PDA. Vilket jag tror betyder. Jag är världens slöaste dator och det tar tid för mig. För det är precis vad det gör. Att mata ut gods eller ta emot tomgods tar fruktansvärt lång tid och för att inte tala om när man ska starta upp en order. Kunden och jag som chaufför står och trampar och inser att hade vi kört på papper så hade vi varit klara för flera minuter sedan. Annars gillar jag PDA systemet…

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.