Jun 12

Panelen äro nu kommen!


Sådär ja. Helgen har gjort sitt intågande och tyvärr försvann det fina vädret, iallafall här i Trosa. Idag har det varit väldigt varierande. Ena stunden tittade solen fram mellan molnen och fem minuter senare så kom det ett litet regnväder. Tråkigt när det varit marknad här i stan.

Jo, var nere och trängdes på Trosa Marknad idag. En av sörmlands största marknader. Grymt mycket folk och mest krims krams i stånden. Barnens farmor kom på besök och följde med oss idag. Jag hittade inget direkt att köpa, mer än sex munkar som jag tryckte i mig på mindre än 10 minuter (bra för min chaufförsmage!) Däremot köpte sambon något till grillen som ska vara bra?, barnen fick lite nya märken till sina foppatofflor och farmor köpte leksaker. De tidigare åren har det varit tivoli (Axel´s) i samband med marknaden, men förra året förstörde tivolit så mycket gräs att man i år valde att inte ha tivoli (tråkigt – barnen hade velat åka karuseller!)

Innan marknaden hämtade jag hem lastbilen från firman. Från början va det meningen att jag skulle kört min lastbil. Men i fredags, så körde jag kusinens lastbil och min kördes av bemanningsföretaget Adeptus. Idag när jag skulle starta igång bilen fanns det inte ett livstecken. Allt va påslaget. Liften, innebelysningen, skåpsbelysningen och huvudströmmen. Detta gjorde att inget fungerade. Så det var bara att leta upp en annan bil som jag kunde låna hem. På måndag morgon skulle jag bra gärna vilja ha starthjälp av en bärgare. Sen skulle jag vilja att vår fordonsansvarige skickade räkningen till Adeptus som lär sin personal att stänga av lastbilar på rätt sätt.. Jag blir galen….

Va uppe på XL-bygg och köpte panel till huset idag. Köpte även hem grundfärg, penslar, spik och annat som kan behövas inför mitt kommande projekt som startar imorgon söndag. Åkte också till Bauhaus och köpte en Kap/Gersåg för en bra penning.

Nej nu är det dags att sova, imorgon börjar arbetet med att såga ut rätta längder på panelen. Olja och grundmåla dessa för att sedan kanske hinna sätta upp lite fasad. Spännande projekt på gång nu!