Dec 09

Nu kan jag bli miljonär!

Facebook kan vara bra ibland. Ska väl erkänna att jag numera är inne där varje dag och kollar vad ”vänner” har skrivit. Jag vet liksom inte riktigt mer vad jag ska göra där. Så 5 minuter blir det numera. Nåväl, nu ikväll läste jag att min kusin och kollega fick en pallvagn över sig idag och spräckte pannan så att han fick åka till sjukhuset och sy. Hade jag inte läst det där så hade jag inte vetat om detta.

Nu ikväll satte sig jag och sambon ner för att försöka reda ut allt detta kring julklapparna. Vad ska vi köpa och till vilka ska vi köpa till. Jag tror vi börjar få en inblick i allt. Som tur är är det inte så många julklappar som ska köpas i år som tidigare år. Det gillar min ekonomi.


Annons – texten fortsätter under annonsenVi har börjat prenumerera på trisslotter. 12 stycken varje månad får vi hemskickade till oss och igår när vi hade vår skrapkväll så vann vi 275 kronor, så vi gick bara back 25 kronor. Nästa runda hoppas jag att vi vinner betydligt mer pengar än så här. Ringde också igår till postkodslotteriet angående att det inte dragits några pengar på mitt konto för lotten. Det visade sig att jag inte hade någon lott längre iom att jag har bytt ”VISA-kort”. Fattade först inget, men hon berättade att lotten va kopplad mot VISA-kortet och eftersom jag fick nytt så kunde dom inte dra mer pengar. Hur fan ska man veta detta? Nu fixar dom det iallafall så jag kan bli miljonär igen och samtidigt skänka pengar till välgörenhet.