Nu har skiten kommit hit….!

Jaha… Förra veckan hade vi vinterkräksjukan hg_byg1hemma och vi trodde att vi var bra. Så därför bestämde vi oss för att åka ner till småland och fira nyår och fira Josefines 2:a födelsedag (ja hon fyller år på självaste nyårsafton).

Nu idag har morfar blivit sjuk, Annelies moster och bror ligger också och kräks och mår dåligt. Shit! Det är verkligen inget roligt detta… Hoppas att dom blir friska snart….

Idagens tidning här nere (Barometern) står det 2-sidor om revyer. När man läser om dessa och ser bilderna blir man avundsjuk. Om 13 dagar hade jag kunnat haft premiär med Trosarevyn. Nu blev det inget i år, tack som fan för det. Det mesta beror ju på att jag fått nytt jobb och andra omständigheter.

Imorgon ska jag sätta mig på en buss och åka hem. Sambon blir kvar här nere ett par dagar. Hon har den turen att inte behöva börja jobba förrens på torsdag. Själv ska jag ut i trafiken på måndag. Ush jag ser verkligen inte framemot detta…. Hoppas att det INTE kommit någon ny snö uppe i Stockholm.Jag har blivit Facebook frälst. Nu mera sitter eller har jag den sidan uppe hela tiden. Gör iofs inget på Facebook. Tänkte igår börjat spela, men innan spelet kom fram så stängde jag av Facebook.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.