Nov 01

Nu har jag fått Voddler

När man sitter och slösurfar som jasg gör många gånger så hamnar man på olika bra bloggar. Nu senaste var det en blogg som berättade om den nya videostream tjänsten Voddler som är väldigt lik Spotify. Givetvis vart jag nyfiken på detta. Efter att ha googlat en del fick jag veta att om jag har bredbandsbolaget (vilket jag har!) så kunde jag få denna tjänsten helt kostnadsfritt. Så jag kastade mig in på bredbandsbolagets sida och försökte regga mig där. Gick inget vidare. För många som reggat sig denna dag – försök imorgon. Tittade lite snabbt på klockan och kunde konstatera att klockan va 23.32 så det va bara att sitta och vänta ut dessa minuter till tolv slaget. Kändes nästan som nyårsafton. Så blev klockan tolv och jag kunde registrera mig 🙂 Så nu är jag en lycklig användare av videotjänsten Voddler.


Annons – texten fortsätter under annonsenStartade igång programmet och insåg att det va en hel del kanonbra rullar som jag måste kolla på. Den här tjänsten är helt enkelt asgrym och reklamen som visas innan filmerna är helt OK. Jag stör mig inte så mycket på detta utan köper det med hull och hår…

Idag, söndag, har vi varit och hjälpt min moster att flytta. Gick riktigt smidigt och snabbt. Vi var så många som hjälptes åt att det bara tog några timmar att lossa allt som vi hade lastat igår. Tur att släkten är stor ibland.

Ikväll har jag skrivit mail till Gram och Bestways kundtjänster. Har nämligen problem med deras produkter, spisen och bubbelpoolen. Hoppas på att få svar imorgon. Men av erfarenhet tror jag det kommer dröja ytterliggare några dagar.

Ikväll har jag avslutat projektet Foldern till Huddingerevyn. Så här ser mitt förslag ut än så länge. Nu ska den bara godkännas och granskas imorgon, måndag av marknadsföringsgruppen.